Getuigenissen


Mar-10 Pr-111
Martine Prenen

Als gezondheidscoach en voedingsconsulent tijdens trainingen en naar bedrijven (met 3flow) toe besefte ik al lang het belang van zuiver water drinken.
Zodoende bleef ik op zoek naar zuiver water met een zo laag mogelijke
restwaarde, ik vond zulke waters wel maar met een verbruik van zo'n 2,5
liter pp in een gezin van 4 zat ik elke maand aan een aardig bedrag.
Voeg daarbij ook nog eens al dat belastende verpakkingsmateriaal van die
flessen water en je zit als planeet- aarde liefhebber snel met kopzorgen.
Tot ik tegen haa2ooh aanliep. Ik heb het voor het eerst bij ons op school
geproefd en was meteen verkocht. Lekkeurrr!!
In ons nieuw huis kon dus ook geen "bergbronnetje" ontbreken.
Ondertussen drinken we hier al bijna een jaar lekker water uit
ons zuiver kraantje en ik ben dik tevreden, niet alleen geen gezeul meer met dure, ecologisch belastende flessen, maar ook een betere spijsvertering , lekkerdere thee, soep met zuiver water klaargemaakt en raar maar waar: een fikse dosis extra energie.
Ik sleep overal m'n drinkflesjes zuiver water mee naartoe en moet mezelf
totaal niet forceren om de gezonde hoeveelheid water per dag te consumeren.
Ook onze poes drinkt nu eindelijk weer beter (ipv onze douchevloer af te
likken) en da's goed nieuws voor een bejaarde kat waarvan de niertjes maar
zozo zijn, al die troep die in 't kraantjeswater zit blijft haar en haar
nieren nu bespaart.
Heb ik al gezegd dat ik tevreden ben?...


De Levensschool
Directeur Rob Vaes
www.levensschool.be
 
De Levensschool is een school waar mensen worden opgeleid tot professionele hulpverleners in de natuurlijke gezondheidszorg. Er zijn momenteel meer dan 300 studenten bezig aan de opleiding tot gezondheidsconsulent.
 
Onze gezondheidsconsulenten zijn zich natuurlijk bewust van het belang van het voldoende drinken van zuiver water en er wordt onder de studenten en docenten dan ook heel wat water gedronken op een lesdag.
 
Aanvankelijk bleven er na zo’n lesdag verschillende vuilzakken vol met lege plastiek waterflesjes achter. We vonden dat dit niet paste binnen de filosofie van onze school waarbij gezondheid en een gezond milieu even belangrijk zijn. Wij zijn toch een deel van de aarde…
 
Toen we naar een oplossing zochten voor dit probleem kwamen we terecht bij de drinkwaterfilters van Haa2ooH-Eoli. We lieten enkele waterfilters installeren zodat onze studenten naar hartenlust water kunnen drinken zonder dat het milieu belast wordt met plastiek flessen.
 
Het bleek een verstandige keuze te zijn, want na meer dan twee jaar gebruik kunnen we zeer tevreden hierop terugkijken. Het water is gezond, lekker en steeds vers en fris ter beschikking voor iedereen op onze school. Onze installaties produceren meer dan 160 liter gefilterd drinkwater per schooldag. ’s Morgens wordt door iedere klasverantwoordelijke voldoende water voor zijn/haar hele klas afgetapt en dit wordt in een reservoir mee de klas ingenomen. ’s Middags worden deze vaten terug gevuld. De studenten kunnen dus de hele dag beschikken over zuiver en lekker drinkwater, terwijl onze afvalproductie met 95% verminderd is…

Jeffrey Van Hooydonk
professioneel autopiloot

Ik heb Haa2ooH leren kennen op een beurs in 2007. Na alles wat ik had vernomen ivm water, vond ik het verhaal rond zuiver en vitaal water zeer interessant. Vervolgens besloot ik om het toestel aan te schaffen.
Buiten de lekkere smaak van het water, had ik niet veel ervaringen de eerste paar maanden. Pas vanaf de derde maand ondervond ik een enorme ontgifting. Deze was zeer belangrijk voor mij aangezien de autosport zeer slecht is in verband met de uitlaatgassen. Deze gassen zorgen ervoor dat het bloed vervuild raakt. Ik heb al verscheidene methodes geprobeerd om het bloed te zuiveren maar via het Bestwater filtersysteem gebeurt dit het efficiëntst. Ook merkte ik dat veel minder geurend transpireer. Ik kan gerust een dagje zonder deodorant. Ook al raak ik verbrand in de zon (ik heb ros haar), dan recupereert mijn huid veel sneller. Ik ben ervan overtuigd dat dit te maken heeft met de impact van zuiver water op een zuiver lichaam, zuivere cellen.
 
Elke Vermuyten
Ostepate, craniosacraaltherapeute en Qigongdocente
Antwerpsesteenweg 237, Malle.
03/3125220
www.Qigongkring.be
 
Na 2 jaar gebruik van de Jung 66 ben ik nog steeds overgelukkig met mijn aankoop.Het water is zalig lekker en werkt enorm zuiverend en energieverhogend voor mij. Ook na iedere behandeling bied ik een glaasje water aan mijn patiënten aan.En steevast krijg ik de opmerking:""hmm, dat is lekker water"".
Een aanrader voor iedereen!

Apotheek Katrien Berckmoes
Annonciadenstraat 21, 9000 gent
09/225.94.92
www.apotheekvanderlinden.be

Voor mij is, naast de zuiverheid, vooral de smaak van water belangrijk!
Het water dat ik vroeger dronk, is heel neutraal van smaak, en dat vind ik het lekkerste.
Toen ik hoorde van de zuiveringsystemen van BestWater die Haa2ooH promoot, vond ik de theorie zeer overtuigend, maar ik vreesde wat voor de smaak.
Die vrees was echt ongegrond, want dankzij de BestWater-installatie is mijn kraantjeswater nu niet alleen zeer zuiver, maar ook buitengewoon aangenaam om te drinken!!
Zowel thuis als in de apotheek, heb ik de installatie aangeschaft, en daar ben ik nog elke dag héél blij om.
Ook mijn zoontjes (4 en 8 jaar oud) drinken met plezier dagelijks enkele glazen water.
Intussen heeft waterconsulente Jessica me veel kennis doorgegeven, zodat ik begrijp waarom verschillende merken van water anders smaken. Het water dat ik vroeger kocht, smaakt ook aangenaam,omdat het een lage droogrest heeft, maw. ik kocht wel water van de juiste kwaliteit,
maar jammer genoeg in plastic flessen. Niet goed voor het milieu, noch voor de portemonnee en evenmin voor mijn rug!
Ja, dat zeulen met flessen is nu voorgoed voorbij, ons drinkwater komt nu gewoon rechtstreeks uit de kraan.
 
Mocht u geïnteresseerd zijn, mag u steeds langskomen bij ons in de apotheek voor wat informatie ,of om te proeven.
U bent van harte welkom!


Patrick Claes
Osteopaat D.O. - Oostmalle

De Mens en Water, water als ondersteuning van osteopathie.

Eén van de belangrijkste raadgevingen die we aan onze patiënten steeds meegeven, is voldoende water te drinken. Dit helpt om de afvalstoffen die vrijkomen na het vrijmaken van bewegingsverliezen af te voeren, waardoor de herwonnen beweeglijkheid behouden blijft.  De mens bestaat trouwens voor het overgrote deel uit water: voor we geboren zijn uit 95%,  later rond de 30 jaar nog uit 70% en als 75 jarige daalt dit tot 60%. Een deel daarvan zit in ons bloed, het andere gedeelte is nodig voor de werking van onze organen. Onze hersenen bestaan voor 90% uit water. Bij ons hart en longen is dat 79% en bij onze lever 70%. Zelfs onze beenderen (22%) en onze tanden bevatten (10%) water. Vandaar ben ik al jaren geboeid door de vraag: "Aan welke normen moet gezondheidsbevorderend water voldoen?"
Water is immers niet alleen een onmisbare brandstof voor ons lichaam, het regelt de lichaamstemperatuur, het transporteert mineralen, vitaminen en andere voedingsstoffen naar plaatsen waar deze nodig zijn. Ook afvalstoffen worden in water vervoerd naar de blaas, darmen, longen en huid, waar ze worden uitgescheiden.
Tenslotte functioneert water als smeermiddel in ons lichaam. Daardoor ontstaat er geen wrijving tussen de weefsel oppervlakten. Dus hoe beter we onze innerlijke waterhuishouding proper houden hoe beweeglijker en hoe gezonder ons lichaam is en kan blijven.

Als osteopaat werken wij op verschillende systemen: zowel wervelkolom als gewrichten, spieren en kapsels, organen-, vaat- en lymphesysteem en het zenuwstelsel. “Leven is bewegen” functieverlies of bewegingsverlies kan gevolgen hebben voor de fysiologie en de structuur van het gehele lichaam. Het zijn deze bewegingsverliezen die wij als osteopaten terug normaliseren.

Een belangrijke ondersteuning van onze therapie is voldoende water te drinken om op die manier onze lichaamsvochten te "verversen". Hoe hoger de kwaliteit is van dit water hoe meer het ons lichaam helpt om gezond te blijven.

De meeste mensen geraken gelukkig meer en meer overtuigd van het nut van gezonde voeding, maar het nut van “gezond” water - en dan spreek ik niet van drinkbaar water, want dat is evident - wordt nog steeds sterk onderschat. De drinkwaternorm is een garantie dat we niet acuut ziek worden van ons drinkwater. En vergeleken bij de rest van de wereld is dat vaak al heel wat. Maar vergeleken bij het water uit een natuurlijk schoon bergriviertje is het ronduit een teleurstelling.

Water moet dus meer zijn dan alleen maar drinkbaar. Water moet gezond zijn, levendig, een bron van vitaliteit en levensenergie, moet fitheid en rust geven. Dat zit hem niet alleen in de chemische samenstelling, welke gefilterd is van afvalstoffen, maar vooral in de structuur, welke door dit moleculair filtersysteem gerealiseerd wordt. Niet alleen is dit water hoogwaardig gefilterd, dus zuiver, het wordt ook geoptimaliseerd, levendig gemaakt en via lichtenergie naar een hoger trillingsniveau gebracht. Dit kan ik in mijn energetische manier van werken enkel maar toejuichen.
 

Roger Campens
Bio-energetica (bioresonantie)
Vilvoorde

We zijn zeer tevreden over de BestWater-installatie.
Het water smaakt lekker en we drinken ook veel meer water dan vroeger wat de spijsvertering ten goede komt.
De kinderen van onze vrienden vragen regelmatig naar een flesje van ons lekker water.
Wij kopen geen flessenwater meer, dus moeten we niet meer zeulen met plastic flessen en hebben ook veel minder afval (maar 1 blauwe zak om de 4 à 6 weken).
Er is ook geen kalkaanslag meer in de waterkoker en in het koffiezetapparaat en om deze reden gebruiken we het ook in het stoomstrijkijzer.
We gieten er de bloemen mee, en onze orchideeën zagen er nog nooit zo gezond uit.
Zelfs het vijvertje in de tuin hebben we met dit water gevuld en het water blijft veel langer helder (minder groen) dan voorheen. Voor het eerst, na meer dan 10j., zijn er kleine visjes bijgekomen in de biotoop,wat erop wijst dat het water gezond is voor iedereen.

Susanne Daneels
tevreden klant

Ik ben heel blij dat ik dit waterbronnetje heb aangekocht.
Na een maand begon ik al de voordelen te voelen van het zuiver water dat ik dagelijks dronk. Ik voelde mij fitter, had minder last van opvliegers en
mijn maag functioneerde ook beter.
Ook drink ik nu veel meer water en dit zonder moeite!
Vroeger dronk ik heel weinig water en had geen dorstgevoel, nu heb ik er
geen moeite meer mee om 2 liter water per dag te drinken.
Dit water heeft ook een frisse smaak en ben ik ervan overtuigd dat het water gezuiverd is van alle schadelijke stoffen. Wat een grote geruststelling is voor ons allemaal.
Ook bedankt voor de eerlijke informatie en begeleiding.

Wij leefden al vrij "gezond" vooraleer ons bronnetje geinstalleerd werd, doch hebben we enige ervaringen:

Mia en Clint Lefever-Verschueren - Zoersel
tevreden klanten

- Als wij eens zwaar getafeld hebben, is voor mij het enige middel dat doeltreffend werkt, enkele glazen zuiver water te drinken.
Vroeger dronk ik wat cola om beter te verteren, en voelde mij nadien zo opgeblazen door de gas die de cola bevat.
- Al het eten dat ik klaarmaak, gebruik ik zuiver water voor, en het verschil proef je echt wel hoor, vooral met aardappelen gekookt zonder enige toevoeging van zout of wat ook. Een echte lekkernij!!
- Mijn immuunsysteem is er ook goed mee gevaren, veel minder ontstekingen, en ook minder verkoudheden.
Enfin, wij kunnen enkel zeggen dat wij nog geen seconde spijt gehad hebben van onze aankoop. Het bespaart mij ook een fortuin en het milieu vaart er wel bij. De investering is maar éénmalig en is het zeker waard, anders koop je toch plastic flessen water, en voor mij is het rekensommetje vlug gemaakt hoor. Niet enkel de aankoop van de plastic flessen, ook de verwerking van de plastic moet je betalen, PMD-zakken.

Nog véél succes met jullie unieke, fantastische bronnetje!

Sylvie Verleye
Presentatie Coach

Ik was me al bewust van het belang van veel water drinken maar deze voordracht heeft echt mijn mond doen openvallen van verbazing…Jessica doet op een enthousiaste, eenvoudige manier haar kennis rond water uit de doeken en ze heeft mij alvast op een heel andere manier over water doen denken. Een schitterende, leerzame, aan iedereen aan te raden voordracht!

Rosemarie Scheuren
Tevreden klant

Sinds een paar jaar drinkt onze zeskoppige familie water uit onze “eigen bron” in onze keuken.
Het resultaat?
Er is bij ons thuis veel grondig veranderd, zonder overtuigingskracht, louter door het drinken van gezond, vitaal water.
Het slepen van drankkisten behoort allang tot het verleden. De opslagruimte in de kelder wordt zinvoller benut en ondertussen zijn we in de “spaarfase” aangekomen, aangezien de investering zich reeds heeft terugverdiend.
Naast alle comfort en het feit, dat het water ons ondertussen overal vergezelt (in de auto, naar het werk, bij het sporten), is het belangrijkste dat we ons allemaal duidelijk gezonder en vol energie voelen. Niemand in onze familie werd dit jaar ziek!
Bijzonder gelukkig is mijn dochter, die na een amandeloperatie reeds sinds meerdere jaren aan chronische sinusitis leed. Met het water verdwenen de klachten zo snel, dat mijn dochter haar verdiensten uit een vakantiejob heeft geïnvesteerd in een eigen toestel voor haar studentenwoning, zodat ze ook daar van het zuivere water kan drinken.
Het meeste heb ik echter zelf aan levenskwaliteit gewonnen.
Ongeveer 6 jaar lang heb ik enorme pijn geleden in mijn hele lichaam met zwellingen in mijn handen en voeten, die soms zelfs tot verlamming leidden. Daarbij kwam nog een chronische vermoeidheidstoestand en toenemende neurologische problemen, die me zo ernstig belastten, dat ik zelfs mijn beroep als leerkracht moest opgeven. Diagnose: Fibromyalgie.
Ik begon een langdurige zoektocht naar alternatieven voor de zware pijnmedicatie (o.a. Vioxx). Ik wou mijn lichaam het liefst op een natuurlijke manier ondersteunen. Na verschillende kostelijke therapieën en middelen te hebben uitgeprobeerd, hoorde ik tijdens een voordracht over het belang van water. Ik besloot het water een kans te geven en bestelde de 'Jungbrunnen66'.
Zo begon ik zuiver water te drinken – en het leek wel of mijn lichaam nauwelijks genoeg kon krijgen! Na 4 tot 6 weken nam de pijn duidelijk af en na 2 maanden kon ik na lange tijd terug piano spelen.

Tijdens een routineonderzoek van mijn hart (Mitralklepreflux), vroeg de arts na afloop naar mijn voedingsgewoonten, aangezien mijn elektrolytenhuishouding in uitstekende staat was en mijn bloedvaten zonder enige afzet, net zoals bij een 18-jarige. Hij wou iets van mij leren… ik kon hem enkel berichten, dat ik sinds 4 maanden een bijzonder water dronk. Feitis: hij moest mij geen medicamenten meer voorschrijven.

Ondertussen stel ik het zonder enige medicatie en zonder klachten. Bovendien slaap ik terug goed, zodat ik zelfs zonder wekker wakker word en vol energie en en levenslust de dag begin. Mijn leven heeft dankzij het water aan nieuwe kwaliteit gewonnen.

Donatus Scheuren
Tevreden klant

Diagnose: Sterke allergicus met allergische astma, chronische luchtwegeninfecties en een zwak immuunsysteem.
In de laatste 30 jaar hoorde mijn allergie bij mij, zoals mijn eigen vrouw, samen met de dagelijkse medicatie (Antihistaminica), die ik het hele jaar door nodig had. Daarbij kwamen nog de cortisonensprays, Bronchospasmolytica, en bij de voortdurende infecties ook telkens weer antibiotica om werkgeschikt te kunnen zijn (maar vaak genoeg was ik het niet!)
De beperkingen die met deze “toestand” verbonden zijn, waren voor mij reeds vanzelfsprekend: ademnood bij lichamelijke inspanningen, het mijden van visites aan vrienden met honden of katten, geen fietstochten in de vrije natuur en slapeloze kwellende nachten.

Dat gehoord nu allemaal tot het verleden.
Toen mijn vrouw tot de aankoop van een watertoestel overging, stond ik nog bij het standpunt: “doe wat je niet laten kunt, maar laat mij erbuiten”. Maar wat gebeurde er?
Het water stond altijd klaar op tafel, het smaakte me en het leek wel of mijn lichaam naar steeds maar meer vroeg! Op de duur dronk ik makkelijk 2,5 liter per dag en nam ik het zelfs mee naar mijn werk, omdat ik anders het gevoel had dat mij wat ontbrak.
Na twee maanden voelde ik mij zo sterk, dat ik moedig mijn medicamenten afbouwde.
Sedert een jaar heb ik ondertussen niets van medicatie meer gebruikt en heb ik bovendien energie voor nieuwe dingen, die me nu weer plezier in plaats van pijn bezorgen. Zo kan ik weer door velden fietsen, in de lente in de tuin werken en zelfs dieren met pels strelen.
Ondertussen ben ik overtuigd waterdrinker. Zelfs mijn leerlingen krijgen in de klas het water ter beschikking en ik spoor ze aan te drinken, aangezien daarmee de rust en concentratie merkbaar stijgen.
Als technisch leraar bestudeerde ik met groeiende interesse hoe de fabrikant BestWater de toestellen voortdurend verder ontwikkelt. Ik ben gefascineerd door de hoge standaard en de zekerheid, die dit systeem mijn familie en mezelf bieden.

Sonja De Messemaeker
Tevreden klant

Ik geniet elke dag van het lekkere water en ook mijn 2 hondjes drinken erop los. Ik kan tot hiertoe niet zeggen dat ik meer energie heb, maar mijn 2 bengeltjes zijn niet te doen. Ze bruisen van energie en Paulientje daagt Stellina uit om te spelen, 3 jaar heb ik ze en dit had ze nog nooit gedaan, ze was steeds een schootzittertje en nu!
 
Deze avond schrok ik mij rot, ging mij eventjes wegen en heb 3kg verloren tegenover ong. 3 weken terug en het is dan nog avond, is dit toeval of…..door het water?


Min Spillemaeckers - Zoersel
www.indenateljee.be
tevreden klant
 
Ik ben er mij al langer van bewust dat het drinken van water een belangrijke zaak voor ons lichaam is.
Tijdens mijn vroegere job als vertegenwoordiger heb ik het drinken afgeleerd, omdat het kei vervelend is om bij aankomst bij een klant eerst naar de wc te moeten vragen. Ik ondervind wat weerstand om het
me terug aan te leren. Het kraantjeswater vond ik niet lekker en sommige flessenwater kreeg ik ook amper door mijn keel. Het gezuiverde water glijdt door mijn keel, wat een zalige ontdekking!
Maar toch vergeet ik soms genoeg te dinken.
De osteopate, de voetreflexuoloog, de homeopate zeggen het me keer op keer: "Je moet toch meer water drinken!"
Het is een bewustwording van wat doet het nu werkelijk met mijn lichaam, mijn stoelgang gaat vlotter, een lichte hoofdpijn spoel ik weg, mijn maanstonden vloeien minder pijnlijk... en dan drink ik met veel plezier van mijn bronneke. Voor mezelf is het ook een kwestie van goed voor mezelf
zorgen. Gewoon doen, elke dag mijn bidonneke vullen en heerlijk genieten van dit zuivere water!
Voorkomen is nog altijd beter dan genezen.


Willy en Mireille
Tevreden klanten

Al vele jaren zijn we op zoek naar het beste water om naar hartenlust van te drinken. Flessenwater is om diverse redenen geen optie en het leidingwater mag dan al van Test-Aankoop groen licht krijgen, het staat toch ver af van zuiver sprankelend bronwater.
Eerst hadden we een destillatietoestel. Veel zuiverder kan je het water niet hebben. Het was ook best lekker maar er bleven twijfels of we nu het meest gezonde water aan het drinken waren, bovendien gebruikte het ook heel wat elektriciteit. Na enkele jaren hebben we hem vervangen door een eenvoudige omgekeerde osmosefilter.  Geen stroomverbuik meer en ook zeer lekker water, dat wel, maar  100 % voldoening gaf het toestel ook niet. Zit dat onderhoud wel goed, uit welke materialen zijn de filters, filterhuizen, opslagtank enz. gemaakt? ... Na 7 jaar intensief gebruik was het membraan aan vervanging toe en stelden we ons de vraag of we een "groot onderhoud" zouden geven of een Jungbrunnen 66 zouden kopen. Daarvan hadden we goede kritieken gelezen, de fabrikant geeft wat meer duidelijkheid over de gebruikte materialen en samen met een uitgekiend onderhoudsschema gaf dat toestel wel vertrouwen. We hebben echter lang getwijfeld omdat de prijs zo hoog is in vergelijking met andere toestellen.
Een paar maanden geleden hebben we er uiteindelijk toch een gekocht. We hadden het veel eerder moeten doen. Dit is weliswaar veruit het duurste toestel dat we al gehad hebben, het is ook zéér zeker het beste. En als hij ons nu dertig jaar (de garantieperiode) of langer, zonder  problemen, dat heerlijke water blijft schenken, is deze Jungbrunnen zonder twijfel de beste keuze die we konden maken.