Levensenergie

 

Waar halen wij onze levensenergie?

  • 1/3 uit eigen celproductie
  • 1/3 uit de atmosfeer

We laden inderdaad onze batterijen op tijdens een dagje zon of een gezonde wandeling in de natuur. (Electro-)smog en stress daarentegen zijn echte energievreters.

  • 1/3 uit voeding en water

Planten bestaan ook uit miljoenen cellen die biophotonen uitstralen. Op voorwaarde dat het natuurlijke rijpingsproces gerespecteerd wordt. Het gros van de fruit en groenten in de supermarkt heeft niet de tijd gehad om volwaardig te groeien onder de zon. Niet te verwonderen dat zo een appel ons heel wat minder energie kan geven dan een bio-appel recht van de boer of uit onze eigen tuin.


Ook water is een energiedrager! Het neemt de aardse energie op tijdens haar tocht door de grond en komt dan op eigen kracht (levitatie) weer te voorschijn als bron.  Dan stroomt het door de vrije natuur en neemt de frequentie van het zonlicht op. Bronwater kan een enorme energie bevatten, op voorwaarde dat het aan de bron zelf gedronken wordt! Water moet immers steeds in beweging zijn. Het moet continu kolken, stromen of sijpelen. Water dat maandenlang stilstaat in flessen of erger nog, onder druk door de donkere kaarsrechte leidingen wordt geperst, geraakt deze energie gaandeweg verloren.

Het is duidelijk dat het met onze energievoorziening maar povertjes gesteld is.


 Gelukkig kan dit energietekort worden aangevuld!