Waterenergetisering

 

Hoewel we onder normale omstandigheden in onze leefwereld maar matig energie kunnen opdoen, kunnen we dit deficit gelukkig ook aanvullen. Water is hiervoor de beste drager!


Het ideale water vinden we terug in de vrije oorspronkelijke natuur.

Regenwater komt terecht op aarde en sijpelt gedurende jaren doorheen de grond. Tijdens deze tocht neemt het water de kracht van moeder aarde op: een samenspel van allerlei trillingen van gesteenten, metalen, gassen enz.

Als het krachtig genoeg is, komt het van nature terug naar de oppervlakte (dit noemt met levitatie) en ontspringt het als een bron. Dan kan het water naar hartenlust stromen, kolken en wervelen en de frequentie van het zonlicht opslaan.


Als we dagelijks onze dorst zouden kunnen laven met zo'n zuiver en krachtig water, vullen we onszelf optimaal met levensenergie. Jammer genoeg hebben maar weinigen het geluk om in de ongerepte natuur te leven naast de bron. We kunnen wel onze eigen bron van zuiver en vitaal water in huis halen, door een degelijk combinatiesysteem te installeren: Omgekeerde osmose met ge´ntegreerde complete vitalisering. Concrete informatie vind je onder producten.


Hoe werkt het?

Het vitaliseringssysteem combineert de elementen 'aarde' 'beweging' en 'licht'.


Aarde


In de eerste nafilter (HE-module) zitten verschillende elementen die de invloed 'aarde' op het water simuleren.

Bv. zuivere bergkristal, kwartszand, e-clypsi, koraalzand.

Deze natuurlijke materialen worden als drager gebruikt voor verschillende aardse frequenties, zelfs de 7 spectrumkleuren van het licht zijn mee opgeslagen.


 

Beweging

In de nafilter zit aan de in- en uitgang een edelstalen spiraal verwerkt, die het water een rechtdraaiende beweging laat maken. Hierdoor wordt het water vitaler en beter in staat de biophotenenergie op te nemen.


Licht


Het biofysisch instituut In-Photonic (Duitsland) is er in geslaagd  siliciumsilicaatparels van slechts 0,8 mm diameter op te laden met de waardevolle biophotonenenergie die onze cellen zo broodnodig hebben.

 

 

De biophotonenenergie wordt opgeslagen met behulp van de biophotonengenerator. De frequentie wordt afgesteld op de biofrequentie van een levende cel (10╣│ Herz). Hiermee kan men verregaand water en vegetatie regenereren.

 

Onderzoeksprojecten met de gewestelijke regering van Tirol en
verschillende universiteiten tonen aan:

  • Van 22 meren konden er 19 weer succesvol gesaneerd worden
  • Zwembaden reduceren hun chloorgehalte met 90%
  • In biologische teelt vertoonde zich een betere groei en een bio-Űnergetische stabilisering tegen belasting van schadelijke stoffen en schimmels
  • Grote successen in de therapeutische ondersteuning van chronische kwalen  

 


Verbluffend resultaat werd gezien aan de Oostenrijkse Brennerpas. De onderzoekers plantten duizenden jonge bomen met een klein siliciumpareltje naast elke tweede boom. Na een jaar bleek duidelijk het verschil tussen de behandelde en niet behandelde bomen:
  • De niet behandelde bomen wilden nog steeds niet groeien
  • De behandelde bomen hadden veel grotere bladeren 
  • De behandelde bomen behielden hun bladeren tot weken langer in de herfst

 

De firma Vit-Theragon integreerde de biophotonentechnologie in verschillende producten ter sanering van vijvers en meren, biologische landbouw, verzorging van huidaandoeningen, ontstoring van huizen, tegen straling van PC of GSM,...

Deze biophotonenproducten vind je verder terug.