Welkom > Meer dan 'zomaar' water!! > Water, een informatiedrager

Water, een informatiedrager

 

Water is extreem gevoelig. Het neemt alles op wat het tegenkomt. Niet alleen lost het stoffen op, maar ook informatie wordt opgenomen. Afhankelijk van wat water op haar weg tegenkomt, herstructuren de watermoleculen zich. Dit kan onder invloed van chemische stoffen, maar ook van geluid, beelden of elektro-magnetische golven (gsm, televisie, microgolf). Alles waar het water mee in contact kwam, laat een blauwdruk achter. Water is dus een informatiedrager, te vergelijken met een cassettebandje waarop muziek wordt opgenomen.

 

In die zin kun je zeggen dat het water een geheugen heeft.

 

De Japanse wetenschapper Masaru Emoto schreef hierover een prachtig boek “De boodschap van water” naar aanleiding van zijn jarenlange wateronderzoek. Hij kwam op het idee foto’s te nemen van bevroren waterkristallen. Zo kon hij een duidelijk verschil tussen water van verschillende oorsprong vastleggen. Fris bronwater zoals bv. uit Lourdes vormt schitterende kristallen terwijl in leidingwater helemaal geen kristalstructuur meer te herkennen valt. Maar hij ontdekte ook gaandeweg dat water ook gevoelig is aan muziek of woorden.

 

Gebaseerd op vaststellingen in de homeopathie kan water waarop de informatie van schadelijke stoffen nog zit opgeslagen, een mens ook ziek maken. Zelfs indien de stoffen zelf er niet meer inzitten. Het is dus erg belangrijk de kristalstructuur weer te herstellen.

 

Bij de omgekeerde osmose-filtertechniek van BestWater wordt het water nadat het van alle belastende stoffen wordt gezuiverd, over een energetiseringselement geleid. Daarin zit een natuurlijk gesteente, zeoliet, dat miljoenen jaren oud is en een zeer hoog gehalte aan water vasthoudt. Water dat eveneens miljoenen jaren oud is en met de hedendaagse vervuiling nooit in contact kwam. Het osmosewater stroomt over dit gesteente en zal haar waardevolle structuur en informatie opnemen.

 

Waterkristallen van BestWater door E.F. Braun

 

 

Bedenk dat ook jij voor 70% uit waterkristallen bestaat!