Welkom > Producten > Aquaron

Aquaron

 

Biologische watervitalisatie

Zonder stroom
Zonder magneten

Door onze waterphotoniseringsapparaten krijgt het water haar natuurlijk energie terug en wordt alle onnatuurlijk informatie gewist.

Een bronwatermolecule bezit miljarden biophotonen. Het energieveld van het water hangt daarvan af. Water dat in leidingen ingesloten zit, verliest deze natuurlijke energievorm.

De Fysicus Bovis toonde aan dat leidingwater tot minder dan 600 Boviseenheden bevat. Om het energieniveau van ons lichaam niet te benadelen, is een waarde van meer dan 5700 Bovis nodig. Goed bronwater bevat een Boviswaarde van ongeveer 7000. Het door Aquaron gephotoniseerde water bereikt tot 40000 Boviseenheden en zelfs meer.

 Effecten:

Lichaamsverzorging: De huid wordt zachter en soepelder en verzorgingsproducten worden beter opgenomen.

 

Levensmiddelen: Levensmiddelen die worden gewassen met opgeladen water, worden beter gereinigd en energetisch opgeladen. Niet alleen zorgt dit voor een smaakverbetering, de voedingswaarde wordt hierdoor ook verhoogd.

 

Planten: Planten reageren zeer positief op met  Aquaron geŽnergetiseerd gietwater. Ze blijven stabiel en tonen een gezonde groei. Zieke planten herstellen zich snel. Zelfs half afgestorven planten regenereren zich weer.

 

Ontkalking: Door Aquaron wordt een kristaline verandering van de kalk veroorzaakt: de kalkkristallen worden in calciumcarbonaat (ronde moleculen) opgesplitst. Nieuwe leidingen blijven vrij van kalkafzet. De kalk in oude leidingen en keukenapparaten wordt toenemend afgebouwd. Keukenapparaten zoals koffiezet, waterkoker, (vaat)wasmachine, enz blijven kalkvrij.

 

(Vaat)wasmachine: Door Aquaron heeft u minder waspoeder nodig en geen spoelglans of antikalkmiddelen.