Welkom > Wie zijn de waterconsulenten?

Wie zijn de waterconsulenten?


Regio Brussel

 

Christine Moens

 

Als Vitaliteitscoach begeleid ik dagelijks mensen naar een gezonder en evenwichtigere levensstijl. Uit eigen ervaring leerde ik het belang van gezond zuiver drinkwater naast een juiste voeding, voldoende beweging, een vrije ademhaling en een positieve levenshouding. Ook tijdens mijn lessen waar ik als Chef & Instructor Living Food steeds met seizoengebonden producten werk staat gezond water centraal. Als gepassioneerd Waterconsulente geef ik regelmatig voordrachten en help ik u graag verder met al uw vragen rond gezond drinkwater en hoe dit te verkrijgen via filter- en vitaliseringssystemen.


The Green Kitchen - Living Cuisine

Woonplaats: Chaumont-Gistoux
GSM: 0486/28.07.99
christine@haa2ooh.be

 


 

Luc Nachtergaele

Luc is kinestherapeut, osteopaat en fytotherapeut. Hij leidt naast zijn praktijk ook een afslank-, schoonheids- en wellnessinstituut in Dilbeek.
Zowel op het vlak van gezondheid als esthetiek neemt bij hem het waterverhaal een centrale plaats in.
Luc is waterconsulent en geeft lezingen over natuurlijke geneeswijzen.
 

Medical Esthetics
Woonplaats: Dilbeek
TEL.: 02/463.14.00
GSM: 0476/72.61.44 

luc@haa2ooh.be


Regio Vlaams-Brabant


Sigrid De Crem

Sigrid De Crem is opgeleid als licentiate in de communicatiewetenschappen, maar voelde al snel aan dat een beroep in de ‘harde’ zakenwereld niet helemaal haar ding was. In 2006 startte ze haar aggregaatsopleiding en momenteel vindt ze nog altijd veel voldoening in haar halftijdse job als NT2 leerkracht. Als kind al was ze enorm aangetrokken door de natuur en vond ze er haar evenwicht. Hooggevoelig zijnde, ontwikkelde ze een ruime interesse in persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, kruiden, tuinieren en spiritualiteit. In 2008 werd ze in Frankrijk ingewijd in Reiki 2 en intussen geeft ze ook reikibehandelingen.  Het stimuleren van groeiprocessen bij mensen is een grote drijfveer voor haar. De ontdekking van Emoto  en het boeiende waterverhaal, liet niet lang op zich wachten. Het vervuilende aspect van flessenwater en het intuïtief aanvoelen dat de kwaliteit van kraantjeswater niet meer voldeed, bracht haar uiteindelijk tot Haa2ooh. Meteen na de eerste slok was ze verkocht. Ze besloot het filtersysteem in huis te halen en om te starten als waterconsulente.

Woonplaats: Halle
TEL: 02/308.46.47
GSM: 0498/07.14.73
sigrid@haa2ooh.be


Sabrine

Sabrine is al enkele jaren actief als shiatsu stoelmasseuse en health coach. Welzijn is haar passie! Via natuurlijke en eenvoudige hulpmiddelen de levenskwaliteit verbeteren; shiatsu, bewegen, stretching,aromatherapie, gezonde voeding, emotioneel evenwicht, …! Regelmatig volgt ze nog bijkomende cursussen en organiseert ze workshops hierover. Alles wat ze ontdekt via haar eigen zoektocht als hoog gevoelige wil ze graag delen. Zo was ze zelf al jaren op zoek naar “gezond en zuiver water”. Nu ze de waterzuiveringssysteem van Eoli ontdekt heeft, wil ze dit zelf graag aan zoveel mogelijke mensen laten kennen en hen laten ervaren.

Woonplaats: Overijse
GSM: 0478/92.87.34
sabrine@haa2ooh.be
 
 
 
 
Marianne Walravens

Marianne Walravens is Gezondheidscoach en heeft een ruime kennis over het effect van onze voeding en leefgewoontes op onze vitale lichaamsfuncties. Naast haar jarenlange interesse voor gezonde voeding probeert zij bewust haar ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Haar zoektocht naar zuiver en levend water, één van de heilzaamste bouwstenen voor ons bio-systeem - zowel in ons lichaam als daarbuiten - bracht haar in contact met de waterzuiveringssystemen Jungbrunnen van Eoli - Haa2ooH. Sinds ze haar eigen "bronnetje" thuis heeft is ze overtuigd eindelijk dat zuivere water te hebben gevonden dat zuiver aansluit aan de zuivere essentie van al onze cellen en alle leven. Wie graag een boeiende voordracht wil organiseren over water en de werking van de Jungbrunnen kan contact opnemen via onderstaand mailadres voor een vrijblijvende uiteenzetting.

Woonplaats: Roosdaal
GSM: 0473/59.32.74
marianne@haa2ooh.be
 
 
 

Regio West-Vlaanderen


Raphaël Claessens


Na een 5-jarige zwerftocht doorheen Afrika, gevolgd door een carrière in het bedrijfsleven ging Raphaël natuurgeneeskunde studeren en in 2008 vestigde hij zich als gezondheidsconsulent in De Haan. Steeds vaker bemerkte hij dat aan de gezondheidsproblemen van zijn cliënten ook een gemis aan kwalitatief drinkwater ten grondslag lag. Deze nood bracht hem uiteindelijk bij de filtersystemen van Haa2ooH. Raphaël combineert nu waterconsulent zijn met zijn praktijk. Verder kan je bij Raphaël ook nog terecht voor lezingen en workshops op het gebied van gezondheid en zelfontplooiing.


Woonplaats: De Haan
GSM: 0495/22.98.50
raphael@haa2ooh.be
www.leefvoelgroei.com

 

Ilse Philips 

 

Ilse Philips is gepassioneerd door leven, liefde en gezondheid. Ilse is maatschappelijk assistent en yogadocente en begeleidt mensen individueel en in groep.   Ilse is al jaren overtuigd van het belang van gezond, zuiver en vitaal water. De overstap naar de BestWater Jungbrunnen, een eigen bron van levens brengend water in huis was een natuurlijk gevolg en het einde van een zoektocht naar "goed water".  Ze is zo enthousiast hierover dat ze deze innovatie met zoveel mogelijk mensen wil delen.  Cliënten kunnen tijdens haar lessen en sessies genieten van het heerlijke water.  Ilse informeert je graag individueel of in groep over de kwaliteiten van BestWater Jungbrunnen.


Woonplaats: Snellegem (Jabbeke)

TEL: 050 68 67 16

GSM: 0472/39.41.29

ilse@haa2ooh.be

www.ilsephilips.be


Jan Nottebaere

 

Als regent Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsleer leerde Jan heel wat over de fysiologie van het menselijk lichaam. Daar werd al het belang van voldoende ‘water-drinken’ aangehaald. Tijdens de eigen sportactiviteiten en bij het onderrichten van mensen in de krijgskunst gaf hij ook al de aanzet om voldoende vocht tot zich te nemen zowel voor, tijdens als na de trainingssessies.
Een verdere stap bracht Jan in contact met de andullatie therapie voor mensen met chronische pijnklachten, sportmensen, e.a. Dat op zijn beurt leidde tot heel veel contacten met artsen, kinesisten en veel mensen met pijnklachten. Ook uit hun verhalen blijkt voortdurend de aanbeveling om meer water te drinken om afvalstoffen en verzuring uit het lichaam te verhelpen. Een goede circulatie blijkt cruciaal, dat weet ondertussen iedereen, maar daarvoor is voldoende water nodig!
Daardoor ging Jan zich verder verdiepen waterfiltersystemen en kwam zo EOLI / Haa2ooh terecht. Zelf merkt hij een verbetering sinds hij zelf dagelijks zuiver water drinkt.


Woonplaats: Oudenburg

GSM: 0478/54.67.84
Zaakvoerder 2enjoy BVBA en hhp-shop Vlaanderen

www.2enjoy.be

info@2enjoy.be

Regio Limburg en Kempen


Suze Besseling

De absolute winnaar. Hoogzuiver water dat bruist van de vitaliteit, met een hemelse, niet te overtreffen smaak, dat wil iedereen toch wel kunnen ervaren? Het filtersysteem van BestWater heeft alle kwaliteiten om ons o zo belangrijke feelgood-gehalte gegarandeerd op peil te houden. Als psychosociaal coach met brede professionele ervaring heb ik in dit ‘bergbronnetje’ een belangrijke partner gevonden op de weg naar verbetering van levenskwaliteit. Een perfect hulpmiddel waarmee we eenvoudig een harmonieus evenwicht kunnen bereiken. De ultieme win-winsituatie. Voor informatie van harte welkom!

Woonplaats: Westmalle
GSM: 0498/44.02.54
www.hydroosfeer.be

suze.besseling@skynet.be

suze.besseling@hotmail.com


Kathleen

Mijn levenspassie is aandacht voor de natuur en bewust bezig zijn met de gezondheid. De essentie van onze gezondheid is uiteraard voeding. En water is een zeer belangrijke voedingsstof. Wij weten allemaal dat na zuurstof water in de zuiverste vorm het belangrijkste is voor ons menselijk bestaan. Water is de bron van alle leven, we worden erin geboren en we hebben het heel ons leven nodig. Door mijn interesse in het welzijn en de gezondheid heeft zuiver water voor mij een heel belangrijke betekenis gekregen. Na 5 jaar als verpleegkundige in de zorg te hebben gewerkt ben ik recentelijk gestart als waterconsulente. Aan huis zal ik mijn biowinkeltje draaien, mijn praktijk voetenreflexologie en ontspanningsmassages voortzetten en waterzuiveringssystemen en waterverbeteraars aan het publiek aanbieden.

 
Woonplaats: Riemst - Millen
GSM: 0497/38.81.10
kathleen@haa2ooh.be
www.bioka.be
 

Regio Antwerpen


 

 


 


Afra Kortram

 

Sinds een aantal jaar ben ik me volledig in de wereld van de alternatieve geneeskunde gaan verdiepen.Heb ondertussen een eigen praktijk en werk als freelance docent in heel vlaanderen waar ik lessenreeksen, workshops, lezingen en privélessen geef oa over: bach bloesems, moxa, chakra therapie, kristaltherapie, massagestechnieken, ...

Ik merkte dat water in deze therapieën steeds een belanrijkere rol ging spelen en vooral de kwaliteit van water. De werking van water als informatiedrager van energie was me bekend en ik ging vooral op zoek naar een systeem voor in mijn praktijk en huis waar ik zo zuiver mogelijk water en energetisch zo goed mogelijk water kon gebruiken. Zo ontdekte ik het systeem van haa2ooh en sindsdien ben ik ook werkzaam als waterconsulent. Wil je kennismaken met dit water, bel gerust voor een

afspraak !


Woonplaats: Mechelen

GSM: 0477/51.97.16

afra@haa2ooh.beRegio Oost-Vlaanderen

 


Bart Lescouhier

 

Bart Lescouhier was al van kleins af aan gepassioneerd door water. Als jongeling was hij vaak bij de tuinvijver te vinden die hij uit eigen initiatief ging onderhouden.  Hij streefde ernaar met de juiste planten stroming het biologisch evenwicht te ondersteunen en zodoende helder water te verkrijgen.  Bart heeft achtergrond in natuurgeneeswijzen en fysiotherapie en heeft een praktijk als gezondheidsbegeleider. Bij hem thuis worden regelmatig cirkels en lezingen georganiseerd waarbij water vaak de rode draad is.  Via kinesiologie weet hij snel “to the point” te komen en heeft hij goede resultaten met verschillende soorten van overgevoeligheid. Hij heeft een diepgaande kennis en ervaring met allerlei soorten van waterzuivering, watervitalisering en harmonisering van de woon- en werkomgeving en geeft regelmatig lezingen over deze boeiende materie.  In zijn vrije tijd kan je op zijn boot terugvinden die hij zelfvoorzienend maakt.  Neem eens een kijkje op zijn website of contacteer hem gerust met al je vragen.  Ook komt hij vrijblijvend graag eens bij u langs om zijn passie met u te delen.

 

Woonplaats: Wondelgem
GSM: 0474/81.14.79
bart@haa2ooh.be
www.waverecycler.com

www.uwwaterman.be

 

  
Nederland

 


 Binnenkort zullen wij ook een waterconsulent in Nederland hebben.